Informatief en praktijkgericht, zeker aan te bevelen!

Heldere duidelijke uitleg met sprekende voorbeelden

Hij gaat constructief om met input vanuit onze organisatie en weet die in stappen te vertalen naar een wenselijk en goed product

Goede presentatie en inbreng van eigen ervaringen. Uitstekend meenemen van feedback uit de groep.

Goede casusvoorbeelden uit de praktijk. Goede link theorie met het examen.

Veel kennis en ervaring uit de recente praktijkopdrachten.

Erg deskundig op het vakgebied, veel ervaring en gebruikt dit goed tijdens de training

Heel interactief, slim en duidelijk!

Goede interactie, veel ervaring en wist op alle vragen snel antwoord te geven op basis van theorie en praktijkervaringen

Ik vind het geweldig met je tijdens accnl15 kennis te kunnen maken. Speciaal jouw aandacht voor de mens en het spelen met en letten op metafoors vind ik erg belangrijk. Ik wens je veel succes en verheug me op een komende ontmoeting.

Tijdens mijn architectuuropleiding heb ik het genoegen en het geluk gehad, dat Arjen mijn docent en coach was. Arjen is een inspirerende man. Hij heeft de theorie paraat, hij heeft veel vakkennis en de kracht om dat alles op anderen over te brengen. Nu, ruim twee jaar na de architectuuropleiding inspireert hij mij nog steeds. Als Arjen in de buurt is drinken wij een kop koffie. Voor de gezelligheid natuurlijk, maar het is voor mij ook altijd weer een moment om een beetje inspiratie bij te tanken.

Arjen is een zeer inspirerend en enthousiast trainer, waarbij ik de training Agile projectmanagement met veel plezier heb gevolgd. Arjen doet zijn best om de training goed aan te laten sluiten bij de praktijksituatie van de cursisten. Zijn inlevingsvermogen bleek ook tevens tijdens de intervisiebijeenkomsten die er aansluitend aan de training zijn georganiseerd. Hij weet je echt te motiveren en helpt je nieuwe invalshoeken te vinden.

As a tester for many many years I was fairly set in my ways and more than a little cynical when it came to big changes. But Arjen’s Agile/Scrum training completely changed my outlook and inspired me to pursue a Scrum Master role, which is something that, up to this point, could not have been further from my comfort zone.

Inhoudelijk is Bart goed op de hoogte en hij gaat goed in op vragen. Bovendien lekker om naar te luisteren.

Bart is bijzonder inspirerend., zeer kundig zowel vanuit de theorie als de praktijk en hij geeft daarmee een goede aansluiting op onze situatie.

Motiverend, bevlogen, deskundig en vooral overtuigend.

Ik heb tijdens trainingen en diverse sessies enorm veel van Bart geleerd, zeker ook hoe je zoiets in de praktijk vorm geeft en waar je tegenaan loopt.

The training was an eye opener for many of us. The way he explains things is very clear. And at the end, alle pieces fall together! Thanks Bart.

Het enthousiasme en de overtuiging spatten er vanaf!