Leading SAFe® (SA) incl. certificering


Veel organisaties zijn bezig met het implementeren van een agile werkwijze. Hoewel dit kansen biedt tot snelle time-to-market en hogere productiviteit, stuiten agile teams op grenzen die buiten hun invloedsfeer liggen, omdat de rest van de organisatie nog niet agile is ingericht. Het Scaled Agile Framework (SAFe) biedt een aantal handvatten om de organisatie in te richten zodat Scrum teams opgeschaald kunnen worden in grotere context.

Deze tweedaagse training neemt je mee langs alle aspecten van SAFe. De training gaat daarbij vooral in op de samenwerking tussen teams en de samenwerking in de keten. Dus over de verschillende lagen van de organisatie. Met de daarbij horende events, rollen, budgettering en randvoorwaarden. Na de training krijg je een key om online het SAFe Agilist (SA) examen te doen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor medewerkers en managers die hun agile manier van werken naar een nieuw niveau willen tillen: van team niveau naar programma- en portfolio niveau.
Gezien de grote hoeveelheid informatie die in twee dagen wordt uitgewisseld, gaan we er bij de training van uit dat de fundamenten van agile bekend zijn.

De training is Nederlandstalig, met origineel Engels materiaal. Door veel interactie, oefenen en praktijkvoorbeelden maken we er een leuke training van. We zijn dan ook trots op de volgende feedback: “Hele goed cursus met een goede trainer. Onwijs veel sheets, waarvan hij er maar weinig heeft “laten zien” maar veel heeft “laten beleven”. voor mij een perfecte manier van leren”

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 1299,- (ex BTW).

Interesse en aanmelden

Aan deze training kun je individueel meedoen, maar we bieden deze ook incompany aan.

Mail of bel met Karel van de Meent: 06 – 59 443 446 voor meer informatie.

Andere trainingen

Klik hier