Introductie Large Scale Scrum (LeSS)

Voor bedrijven die Scrum en Agile werken willen toepassen op grote schaal biedt LeSS (Large Scale Scrum) een oplossing dat in de praktijk is bewezen. LeSS biedt een raamwerk, regels en verschillende richtlijnen waarmee je goed en snel van start kunt. Anders dan voorschrijvende en grote alternatieven, schaalt LeSS Scrum tot honderden teams zonder het toevoegen van extra lagen, extra rollen en extra processen. LeSS betrekt de mensen zelf zodat ze deelnemen aan de LeSS adoptie en de benodigde veranderingen zelf creëren en daarmee ondersteunen.

Na deze ééndaagse training :

  • Kun je verschillen en overeenkomsten tussen bestaande frameworks benoemen (Scaled Agile Framework (SAFe®), Large-Scale Scrum (LeSS),  Spotify Engineering Culture, Nexus, Scrum of Scrums);
  • Heb je kennis van het LeSS framework en de achterliggende principes
  • Beheers je de kunst om het geheel te optimaliseren en de valkuil van lokale suboptimalisatie te voorkomen.

De training introductie LeSS bevat continue afwisseling tussen leren, oefenen, reflecteren en fun!

Na de training ontvang je een certificaat van deelname.

Voor wie

Je hebt ervaring met agile werken en je wilt meer. Je wilt agile initiatieven opschalen en streeft naar optimale samenwerking tussen veel teams. Deze dag is bedoeld voor managers, consultants, ervaren Scrum Masters, veranderaars en teamleiders. De groepsgrootte is 6-16 deelnemers om ruimte te bieden voor interactie en eigen context.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen €795,- (excl. BTW), inclusief koffie en lunch. De training wordt ook als in-company aangeboden voor een bedrag van € 2.900,- (excl. BTW).

Waar

De training wordt gegeven in de omgeving van Utrecht.

Interesse en aanmelden

Mail of bel met Fedor Buckers: 06 – 59 443 445.

Andere trainingen

Klik hier