Gecombineerde Product Owner en Scrum Master training

Scrum team optimaal faciliteren door het richting te geven en te coachen.


High performance teams. Een goede Product Owner, een goede Scrum Master en vooral het goede samenspel tussen beide rollen zijn cruciaal om een Scrumteam optimaal te laten presteren. In plaats van een training te volgen gericht op slechts één rol, krijg je in deze gecombineerde training het beste van twee werelden. Dan weet je wat je van elkaar kunt verwachten en hoe je elkaar aanvult.

Je wilt snel aan de slag én wel zoals het bedoeld is. In deze tweedaagse training leer je:

het team richting geven en coachen
verantwoordelijkheden van beide Scrum rollen: doe wat je moet doen
elkaar aanspreken en scherp houden: doe niet wat je niet moet doen
elkaar helpen, aanvullen, uitdagen en verbeteren
met bruikbare oplossingen komen voor praktijkuitdagingen
Daarmee kun je snel waarde te leveren en continu verbeteren. Er is ruimte voor interactie en reflectie op de eigen situatie en er worden door de trainers veel praktijkvoorbeelden gebruikt. Na de training kun je het geleerde direct toepassen in je eigen praktijk.

Doelgroep: Je bent enthousiast en je hebt al enige ervaring in de praktijk. En toch voel je dat er meer is. Je wilt graag uitgedaagd worden en je bent op zoek naar concrete oplossingen voor echte problemen. Een vooropleiding is niet nodig. De groepsgrootte is 6 t/m 12 deelnemers.

Certificaat: Je ontvangt na deelname een certificaat, de training is een prima voorbereiding op het PSM1 en PSPO1 examen.

Investering: €1.195,- excl. BTW p.p. en inclusief koffie en lunch of schrijf je als duo in voor 2.195,- excl BTW.

Datum: 29 en 30 juni, 13 en 14 juli, 21 en 22 september.

Locatie: Omgeving Leusden.

Aanmelden of interesse? Stuur een e-mail naar info@altimos.nl met als onderwerp ‘Gecombineerde Product Owner en Scrum Master training’ en voeg je contactgegevens toe.

Andere trainingen

Klik hier